Wiki

Η OTiNaNAi Productions είναι μια ανεξάρτητη ομάδα πολυκυτταρικών οργανισμών, που αποφάσισε να ξεκινήσει την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών, ως τιμωρία απέναντι στην άδικη κοινωνία. Δραστηριοποιείται από το 2002 μέχρι σήμερα, με δεκάδες ψηφιακά φιλμ το καθένα πιο ηλίθιο από το προηγούμενο. Με κύρια όπλα το φθηνό χιούμορ και την αμφισβητήσιμη αισθητική που την χαρακτηρίζει, η OTiNaNAi Productions συμμετέχει ενεργά στο χώρο του κινηματογράφου και των νέων ψηφιακών μέσων, προσπαθώντας να παρουσιάσει έναν εναλλακτικό τρόπο δολοφονίας του ελευθέρου χρόνου και δημιουργικής αυτοϊκανοποίησης.

Βραβεία

Η αγάπη για το Frisbee (2008)

2ο Βραβείο στο 1o Public Digital Film Fest

 

Σούπερ Δημήτριος (2011)

Βραβείο κοινού στο 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Βραβείο "Μιχάλης Κακογιάννης" στο 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Φιλμογραφία

2002 The Blair Kitch Project

2003 Ένας Τέλειος Κύκλος (ημιτελές)

2004 Preka's Sick Mind

2006 Afougrage et Damage

2006 Το Τελευταίο Τους Κατούρημα

2007 Δεν Θα Δουλέψει Ρε Μαλάκες

2007 Φάρσα Ήτανε

2007 James Δοντ Επιχείρησις Ρωσομπλιέτ

2007 Πως Έγινες Έτσι Ρε Μαλάκα

2008 Ah De La Magique De Salonique

2008 Euro Euro όλοι Μη Κλαίς Άλλο Καργιόλη

2008 Η Αγάπη Για το Frisbee

2009 Άλλοι Θα Έπρεπε Να Ντρέπονται

2015 Stockholm Fororter Syndrom

2018 Success Στόρι

Ταινιοθήκη

Με τον παρακάτω player μπορείτε να παρακολουθήσετε τμήμα της φιλμογραφίας της OTiNaNAi. Σύντομα θα είναι διαθέσιμα όλα τα αριστουργήματα.